Speltips

Lördagens speltips kommer från Tyska Bundesliga och omgång 32 av ligan. Det är ligatvåan Dortmund som tar emot ligatian B.Mönchengladbach hemma i Signal Iduna Park denna lördagskväll. Dortmund går för titeln då man bara har 1 poäng upp till serieledarna Bayern München. B.Mönchengladbach ligger på en tiondeplats i ligan och har egentligen inget att spela för då det bara återstår tre matcher av ligan. Vi spelar Matchvinnare Dortmund & Över 2.5 mål i matchen till oddset 1.50 hos ComeOn.

 

Dortmund

De svartgula ligger på en fin andra plats i ligan med 64 poäng efter 31 spelade omgångar. Raden: 20-4-7 och målskillnad 73:40. Man har bara 1 poäng upp till serieledarna Bayern München och inför helgens liga omgång behöver man gå för en seger. På hemmaplan har man skördat vinster i ligan och är uppe i 8 raka vinster och 11 raka vinster totalt (vänskapsmatcher/CL). Efter den fina skörden är man inte så konstigt ligans bästa hemmalag för säsongen. Nu när man också måste gå för en seger så känns 9e raka hemmasegern ett faktum.

 

B.Mönchengladbach

Efter 31 spelade omgångar av ligan ligger man på en tionde plats med raden 10-9-12 och målskillnad 46:48. Inför helgens liga omgång har man egentligen inget att spela för då det som sagt bara återstår tre omgångar av ligan. På bortaplan denna säsong har man inte spelat särskilt bra och här hittar vi de flesta av lagets förluster. På Signal Iduna Park har man haft det väldigt svårt tidigare mot Dortmund där man förlorat 9e raka och nu när man inte har något att spela för så känns 10e förlusten nästan given.

Klicka på bilden för att spela spelet och få 500 kr extra att spela för.