Imorgon ska Manchester City ta emot Luton hemma på Etihad där viktiga poäng står på spel för båda lagen. Inget snack om saken om vilka som är givna favoriter att vinna och på Etihad ska Luton inte ha någon som helst chans att ta poäng. Hemma på Kenilworth Road lyckades man ta ledning mot City men tappade en i andra halvlek, här tror jag det blir en annorlunda historia.

 

Manchester City

City spelade senast i tisdags när man mötte Real Madrid i den första kvartsfinalmatchen i Champions League. Man fick med sig ett bra resultat inför returmötet på Etihad då matchen slutade 3-3. Frågan är hur Pep kommer att ställa upp imorgon då returmötet spelas redan på onsdag nästa vecka, men oavsett hur City ställer upp så är detta en match man ska vinna utan vidare problem.

 

Luton

Gästerna vann sin senaste match hemma mot Bournemouth vilket innebär att man nu sitter på samma poäng som Nottingham Forest. Dock efter imorgon finns det stor chans att man kommer att sitta ensam på 18:e plats då Nottingham har större chans att ta poäng än vad Luton har. Men är det något man ska ge detta Luton är det att oavsett vem man möter så ger man det en ärlig chans, det har vi sett i båda möten mot City bland annat då man gjort mål i båda vilket är starkt gjort.

 

Speltips

En spelare som jag tror kommer få starta är Julian Alvarez som fick hoppa in mot Real i slutminuterna efter att Foden drog på sig en skada. Jag hade blivit förvånad om Foden spelar imorgon då man lär vilja ha han fullt återställd till returmötet. Alvarez är en spelare som skjuter en hel del och får han chansen imorgon så kommer han att ta den. Speltipset här blir Alvarez över 2.5 skott och över 2.5 mål i matchen till 1.70 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.