Speltips

Måndagens speltips kommer från svenska cupen där Hammarby tar emot AIK i ett hett kvartsfinalderby. Här är det två klubbar som bjudit på målrika matcher under gruppspelet i cupen.

Hammarby har flugit fram i cupspelet och öst in mål. Vann med 4-1 mot IK Brage sedan en bortavinst mot Norrby IF med 0-3 följdes därefter med en hemmaseger mot GIF Sundsvall där matchen sluta hela 8-0. Jag drar dock inte så stora växlar av de matcherna. Dels var gruppen svag och nu får man på pappret möta ett bättre motstånd.

AIK inledde cupspelet med att se yrvakna ut mot Västerås där man spela 1-1. Guidetti’s kalla form, Durmaz fick kritik och båda spelarna var nästan helt osynliga i den matchen. Sedan dess har det sett bättre ut där Guidetti hittat målet i båda matcherna som dessutom slutade i segrar. 0-3 vinst i Östersund och en hemmaseger senast mot Varberg med 3-0.

Stockholmsderby brukar vara underhållande där det bjuds på flera mål och nu när lagen kommer med målrika matcher i bagaget samt bra form blir mitt spel för dagen Över 2.5 mål i matchen till 1.83 hos Expekt.

 

Klicka på bilden för att spela spelet och få pengarna tillbaka om det blir förlust.