En uppskjuten match mellan Bournemouth – Luton då den förra blev avbruten när Lockyer tragiskt fick hjärtstopp på plan. Två fartfyllda lag som brukar vara involverade i matcher med massor av skott från båda håll.

Bournemouth

Bournemouth står för en fin säsong, speciellt andra halvan där man endast förlorat fyra matcher av sina 16 senaste. Detta har kommit mot lag så som City, Tottenham & Liverpool. Dom ligger på en trettonde plats & detta är för att de spelar för mycket oavgjort där dom har näst flest kryss i ligan. Ikväll har man en gyllene chans att knipa tre poäng. Det är offensiven som är Bourneouth främsta vapen då dom fortfarande inte håller tätt bakåt. Det skjuts åt båda håll i Borunemouth matcher vilket gynnar vårt spel. Truppen ser bra ut ikväll.

Luton

Detta eviga skrivande om Luton, men det är ett lag som inte kan rotera så mycket & har en väldigt klar spelidé som gör det lättare för att hitta fina spel i deras matcher. Efter fyra raka förluster så knep man en stark pinne borta mot Crystal Palace senast när Woodrow nickade in 1-1 i 90+6. Dom spelar som jag har nämnt förut väldigt energifyllt & är inte rädda för att trycka på offensivt trots deras tabellplacering eller att dom är nykomlingar vilket jag gillar starkt. Återigen behövs tre viktiga poäng i bottenstriden för Luton. Truppen är fortsatt skadedrabbat, vilket gör att Morris lär få 90 minuter i spetsen igen.

Speltips

Jag tror återigen på massa skott för båda lagen & mycket energi. Bournemouth släpper till en hel del skott på mål & det måste vi utnyttja. Mitt speltips blir Carlton Morris över 0.5 skott på mål till 1.75 hos Unibet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.