Imorgon ska de två sista åttondelsfinalerna avgöras och jag riktar fokus på matchen mellan Atletico Madrid och Inter. Atletico förlorade första mötet i Italien med 1-0 och måste nu alltså vinna med minst ett mål för att ha chans att gå vidare. Spännande match väntar!

 

Atletico Madrid

Hemmalaget måste alltså vinna imorgon med minst ett mål och hemma på Wanda Metropolitano har man goda chanser att göra det. Man har vunnit 18 av deras 20 hemmamatcher den här säsongen vilket är ett imponerande facit. Vi vet också att Atletico kan slå ut i princip vilket lag som helst ur Champions League och med Simeones lag är det inte över förrän det är över. Här är känslan att Inter kommer att få det tufft.

 

Inter

Inter fortsätter att tåga på och kommer till matchen med fyra raka segrar sedan man möttes sist. Man är nu uppe i hela 13 raka vinster och leder Serie A med 16 poäng. Man har haft råd att lägga all fokus på matchen imorgon och det visade Inzaghi då han bland annat vilade Lautaro mot Bologna i lördags.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på ett hörnspel som suttit i 10 av Atleticos 11 senaste hemmamatcher och även i 15 av Inters 17 senaste matcher. Trots att Inter kommer till matchen med en ledning så tror jag inte att man bara kommer stå lågt och försöka försvara sin ledning hela matchen. Inter är ett vasst lag som kan såra vilket lag som helst och här kan det öppna upp för lägen då Atletico kommer behöva gå för mål. Speltipset här blir Inter flest hörnor (3-vägshandicap startar 0-3) till 1.53 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.