Imorgon har vi två åttondelsfinaler i Champions League framför oss och här lägger jag fokus på matchen mellan Leipzig och Real Madrid. Första mötet är i Tyskland där Leipzig kommer behöva få med sig ett bra resultat inför returmötet i Spanien. Real kommer att vara utan Bellingham som åkt på en skada men trots det är Real favoriter, och med all rätt.

 

RB Leipzig

Hemmalaget har haft det småtufft på sistone och har bara vunnit en match på deras sex senaste. Inte optimalt att komma till denna tuffa match i svag form men man är iallafall obesegrade i två raka vilket kan ge dom lite självförtroende. Nu på hemmaplan vet man om att man behöver ett bra resultat med sig inför returmötet i Spanien där man inte kommer att få det lätt. För att Leipzig ska ha chans att gå vidare krävs det att man går för det imorgon.

 

Real Madrid

Gästerna fortsätter att briljera och har hittills den här säsongen bara förlorat två matcher, båda mot Atletico Madrid. Senast slog man formstarka Girona som ligger tvåa i La Liga med hela 4-0 hemma på Santiago Bernabeu. Det enda negativa med den matchen var att Bellingham drog på sig en skada och kommer därmed att missa denna match. Stort avbräck minst sagt men Real Madrid har tillräckligt med bra spelare för att kunna lösa detta utan honom.

 

Speltips

Här blir fokuset på formstarka Vinicuis Junior som kommer behöva göra en bra match ifrån sig ifall Real ska få med sig ett bra resultat. Vinicius har haft minst ett skott på mål i 10 raka matcher och även i de två matcherna han spelat mot Leipzig. Speltipset här blir Vinicius Junior över 0.5 skott på mål till 1.52 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.