Imorgon ska även Köpenhamn ta sig an de regerande mästarna Manchester City hemma på Parken Stadium. Tuff uppgift för Köpenhamn minst sagt och här är det inte mycket som talar för hemmalaget. Man City bör kunna avsluta denna åttondel redan imorgon och känslan är att det är det man kommer att gå för.

 

FC Köpenhamn

Köpenhamn tog sig vidare ur deras tuffa grupp vilket var minst sagt imponerande. Men tyvärr för deras del så fick man de regerande mästarna redan i åttondelsfinal. Här är dom såklart stora underdogs och det ska till ett mirakel för att Köpenhamn ska ta sig vidare. Men är det någonstans man har en liten chans att kunna såra Man City så är det hemma på Parken Stadium. Förra säsongen när man hade City i gruppen så lyckades man kryssa på hemmaplan då matchen slutade 0-0. Värt att notera är dock att Man City fick en man utvisad redan efter 30 minuter.

 

Manchester City

De regerande mästarna fick den lättaste uppgiften av alla och här bör man kunna avsluta det redan imorgon. Man kommer till matchen i otroligt bra form och har nu radat upp hela 10 raka vinster. Dessutom har man en fullt frisk trupp och oavsett hur man väljer att ställa upp så är detta en match man bara ska vinna.

 

Speltips

Köpenhamn gjorde det bra mot samtliga lag i gruppen när man spelade på Parken Stadium men här tror jag att man får det betydligt tuffare. En spelare som jag tror kommer få en del chanser imorgon är ingen annan än Erling Haaland som snittat hela 6 skott per match i Champions League hittills. Han gjorde två mål mot Everton senast och här tror jag han gör ännu en bra match. Speltipset blir Erling Haaland över 1.5 skott på mål till 1.78 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.