Imorgon riktar jag fokus på Newcastle som tar emot Milan i den sista omgången i Champions League. Dödens grupp kommer att avgöras imorgon då det just nu bara är Dortmund som är klara för slutspel. Både Newcastle och Milan sitter på fem poäng inför imorgon och båda måste alltså vinna för att ha chans att gå vidare samtidigt som PSG inte får vinna mot Dortmund.

 

Newcastle

Newcastle har haft det lite tungt på sistone men det är främst när man spelat på bortaplan där man förlorat två raka matcher inför denna. Först föll man mot Everton med 3-0 och nu senast mot Tottenham med 4-1. Innan dom två förlusterna slog man dock Man United på hemmaplan och där har man varit riktigt starka i år. Hade denna match spelats på Giuseppe Meazza hade nog Newcastles chanser att gå vidare varit ganska små. Men på St James’ Park har man bevisat att man kan slå vilket lag som helst och jag förväntar mig att man visar det imorgon med.

 

Milan

Gästerna kommer även dom med en förlust i bagaget till denna match då man föll mot Atalanta i lördags med 3-2. Milan är även dom ett ganska svagt bortalag precis som Newcastle varit denna säsong och inför denna match har man inte vunnit på fyra raka bortamatcher. Det är inte konstigt att Milan står som ganska stora underdogs här då formen på bortaplan varit långt ifrån bra på sistone.

 

Speltips

Vinna är det som gäller för båda lagen och förutsättningarna tror jag gynnar spelet jag valt inför denna match. Riktar fokus på antal skott av Milan här där spelet jag valt suttit i samtliga gruppspelsmatcher för Milan hittills. Dessutom har Newcastle släppt till 21 och 23 skott i deras två senaste matcher. Speltipset blir Milan över 11.5 skott i matchen till 1.68 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.