På fredagen väntar ett toppmöte i Grupp B i EM-kvalet när Nederländerna tar emot ettan i gruppen Frankrike. Nederländerna ligger delad tvåa inför matchen med en match mindre spelad än Grekland som båda sitter på nio poäng. Men viktiga poäng står på spel här för hemmalaget som inte får förlora!

 

Nederländerna

Inför matchen på fredag ligger Nederländerna på en delad andraplats i gruppen tillsammans med Grekland. Man har dock spelat en match mindre och har alltså godare förutsättningar än Grekland. Men på fredag väntar en tuff match mot Frankrike som leder gruppen och som med en vinst i princip kan säkra förstaplatsen.

 

Frankrike

Gästerna har fem av fem vinster inklusive en vinst mot just Nederländerna med hela 4-0 när man möttes i den första omgången. Frankrike kommer till denna match som favorit trots bortaplan och det håller jag med om. Tror inte det kommer bli samma siffror som första matchen men skulle inte bli förvånad om Frankrike vinner även här på bortaplan.

 

Speltips

Viktiga poäng på spel här, speciellt för hemmalaget. Frankrike kommer såklart inte vilja förlora och jag tror att man åtminstone vinner en halvlek vilket också blir mitt spel inför denna match. Speltipset blir alltså att Frankrike vinner minst en halvlek till 1.56 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.