I Grupp B hittar vi ännu en match där mycket står på spel när Irland tar emot Grekland. Irland som måste vinna för att ha någon som helst chans att ta sig vidare, samtidigt som Grekland också måste vinna för att inte halka efter Nederländerna ifall att dom tar tre poäng mot Frankrike.

 

Irland

Irland med bara tre poäng efter fem spelade matcher har nog inte mycket hopp om att gå vidare till EM men teoretiskt så finns chansen fortfarande kvar. Men det är högst osannolikt att både Nederländerna och Grekland tar noll poäng samtidigt som Irland vinner alla deras tre matcher som man har kvar. Men jag tror ändå att man kommer gå för en vinst här på hemmaplan dessutom.

 

Grekland

Vinner inte Grekland på fredag mot Irland så kan man nog glömma EM då man har kvar både Nederländerna och Frankrike i sina två sista omgångar. De två lagen kommer sannolikt också slåss om förstaplatsen vilket innebär att det kommer att bli två tuffa matcher. Men vinner man på fredag så kommer chansen att gå vidare fortfarande leva.

 

Speltips

Mycket på spel även i denna match, sist vann Grekland med 2-1 och jag väljer att bygga ihop ett spel som satt i den matchen. Speltipset blir X2 och under 3.5 mål i matchen till 1.76 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.