Sverige stod för en komfortabel seger när man bokstavligen krossade Estland under lördagen, 5-0. Nu väntar nästa ödesmatch, men den här gången mot ett betydligt tuffare motstånd, Österrike. Frågan är om vi får se en liknande matchbild som sist mot Österrike eller om Blågult nu gör det som krävs för att ta revansch på österrikarna?

 

Inför matchen

Med fyra poäng efter grupptvåan och det aktuella motståndet Österrike, så är en trepoängare allt som gäller på Friends Arena under tisdagskvällen. Det är dock lättare sagt än gjort. Österrike har inte bara visat upp en god form den senaste tiden utan man gästar också Friends Arena med ett rejält självförtroende. Inte bara för att man vann den första gruppspelsmatchen mot Sverige utan också för hur man gjorde det rent spelmässigt. Österrikes 20 målchanser mot Sveriges 4 säger en hel del.

Jag tror att tisdagens ödematch får en något avvaktande inledning som sedan följs upp med en tung press från Blågult. Ett tryck som mycket väl kan resultera i svensk ledning. Detta tillsammans med hur den senaste matchen mellan lagen utspelade sig gör ett hörnspel på österrikarna till ett måstespel!

 

Speltips

Som sagt, så är ett hörnspel på Österrike av störst av intresse och speciellt när oddsmakarna satt linan som dem gjort. Minst fyra hörnor från gästerna ska inte vara några problem enligt mig och därför klickas Antal hörnor för Österrike: Över 3.5 till oddset 1.78 hos LeoVegas. 3 units investeras.

Inget konto hos LeoVegas? Missa inte erbjudandet nedan som ger alla nya kunder 100 kr gratis att lira för på matchen.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.