Sista matchen i PL på lördagen är den mellan Newcastle och Aston Villa. Newcastle som slutade topp fyra förra säsongen, lär vilja ha en minst lika lyckad säsong nu också. Denna första match mot Aston Villa är en man bör vinna och förra säsongen slog man dom med 4-0 på hemmaplan.

 

Newcastle

Hemmalaget har haft en bra försäsong och kommer till denna match med tre raka segrar och även ett kryss mot Chelsea innan det. Man har dessutom mött just Aston Villa nu på försäsongen och den matchen slutade 3-3. Nu kommer det såklart att vara annorlunda och jag tar inte med mig så mycket från träningsmatchen inför lördagen.

 

Aston Villa

Även Aston Villa har haft en stark försäsong och har inför matchen på lördag två raka segrar mot Lazio och Valencia senast. Innan det så kryssade man mot Brentford och innan det vann man med 0-2 mot Fulham. Men nu väntar en tuff match på bortaplan mot ett vasst Newcastle och förra säsongen åkte man på stryk på St James’ Park med hela 4-0. 

 

Speltips

Tycker Newcastle står till lite för högt odds inför matchen, man har hemmaplan där man var otroligt starka hela förra säsongen och tror man kommer vara det även denna säsong. Man slog Aston Villa med 4-0 på St James’ Park förra säsongen och med 1-0 säsongen innan det. Speltipset blir att Newcastle vinner matchen till 1.81 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.