Världens största fotbollsliga är äntligen tillbaka, Premier League! Efter fredagens försmak, mötet mellan Manchester City och Burnley, så bjuds vi på sex spännande matcher under lördagen. Mitt fokus kommer att ligga på Brighton som får besök av nykomlingen Luton.

 

Nykomlingen

Efter en minst sagt lång paus på mer än 30 år är Luton tillbaka för spel i Premier League. Detta efter att ha besegrat Coventry i kvalfinalen efter en riktig rysare i form av ett straffdrama. Nu är alltså laget tillbaka på högsta serienivå i landet och först ut blir mötet borta hos The Seagulls, Brighton.

Brighton står som tydliga favoriter och sett till oddssättningen så skulle en bortaseger vara en riktig skräll. Även om jag inte riktigt håller med det dominerande favoritskapet som The Seagulls fått på sig så är det självklart att jag inte tror något annat än en hemmaseger. Dock inget spelvärde så istället riktar vi blickarna på en annan spelmarknad.

 

Speltips

Förhandsfavoriten förväntas inte bara att vinna matchen utan också kontrollera och styra den. Detta tillsammans med nykomlingens regelbrotts-statistik från fjolsäsongen gör foul-marknaden mycket intressant!

Lördagens speltips från mig och Premier League blir därför Antal utförda fouls av Luton: Över 11.5 hos LeoVegas. Spelet står i skrivande stund till oddset 1.81!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.