Lördagen är fullspäckad med matcher från Premier League och jag lägger fokus på Arsenal som tar emot Nottingham Forest i deras första ligamatch för säsongen. Arsenal lär vara riktigt revanschsugna denna säsong och kommer vara ett hot mot Man City hela säsongen i kampen om ligatiteln.

 

Arsenal

Arsenal har hunnit spela en tävlingsmatch denna säsong då man i söndags slog Man City på straffar i Community Shield finalen. Matchen slutade 1-1 efter ordinarie speltid efter ett sent kvitteringsmål från Arsenal i minut 101. Inför lördag så är man såklart stora favoriter att ta tre poäng när man tar sig an ett av de sämre lagen från förra säsongen, och dessutom spelar man på hemmaborg.

 

Nottingham Forest

Gästerna har haft en tuff försäsong och kommer till matchen med fyra raka träningsmatcher utan vinst. Man har förlorat tre av dom fyra och har inte lyckats göra ett enda mål heller. Det mesta pekar mot att Nottingham kommer få det riktigt tufft på lördag mot ett Arsenal som såg vassa ut mot Man City i söndags.

 

Speltips

Förra säsongen så vann Nottingham mot Arsenal med 1-0 när man spelade på hemmaplan men förlorade med hela 5-0 på Emirates. Jag tror Arsenal kommer vilja göra en bra match ifrån sig och starta säsongen på bästa sätt och väljer att ställa mig med dom. Speltipset blir Arsenal -1.5 till 1.66 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att hämta bonusen.