I veckan drar kvalet till Champions League igång och på onsdag ska BK Häcken möta The New Saints FC i första ronden. Det är efter två möten det avgörs vem som går vidare till nästa omgång och inför onsdagen står BK Häcken som stora favoriter att vinna och därmed komma till returmatchen med fördel.

 

BK Häcken

Häcken vann sin senaste match mot AIK i ligaspelet med 1-2 efter att man vände matchen från 1-0 underläge. Vinsten innebär att man fortfarande är på 3:e plats men då Malmö förlorade sin match så är det nu bara två poäng upp till 2:a platsen. Inför onsdagen så är man som jag nämnde stora favoriter och denna match bör man vinna då man dessutom har hemmaplan.

 

The New Saints FC

Motståndarna från Wales har ännu inte börjat sin säsong utan har fått spela ett antal träningsmatcher för att förbereda sig inför onsdagens viktiga match. Med det sagt så borde BK Häcken vara betydligt mer redo då man hunnit spela en hel del ligamatcher inför denna. The New Saints har förlorat två av sina tre senaste träningsmatcher varav en var mot Championship laget Cardiff där man torskade med 3-1.

 

Speltips

Häcken bör lösa detta utan vidare problem och jag väljer att spela därefter. Speltipset blir att BK Häcken gör mål i båda halvlekarna till 1.64 hos No Account Bet.