Imorgon väntar en spännande match mellan Manchester United och Arsenal som drabbar samman på Old Trafford. Viktiga poäng på spel där gästerna måste gå för samtliga poäng ifall man vill vinna ligan den här säsongen. 

 

Manchester United

Hemmalaget kommer till matchen med en tung förlust i bagaget då man föll med hela 4-0 mot Crystal Palace i måndags. United har fortfarande chans att sluta 6:a men då bör man räkna med att man måste vinna i alla fall två av de tre matcherna man har kvar att spela. Imorgon står man som stora underdogs vilket inte är oväntat då det är ett formstarkt Arsenal som jagar ligatiteln som kommer på besök.

 

Arsenal

Efter Citys vinst idag mot Fulham så sitter Arsenal nu på 2:a plats i tabellen med två poäng färre än serieledarna. Skulle man förlora imorgon så kan City vinna titeln redan på tisdag i deras match mot Tottenham, så pressen är minst sagt på Arsenal imorgon. Men till skillnad från den förra säsongen så verkar man ha kunnat hantera pressen betydligt bättre i år och man kommer till morgondagens match med fyra imponerande vinster i bagaget.

 

Speltips

Här blir fokuset på Bukayo Saka än en gång som verkligen steppat upp nu på sistone när det gäller som mest. Saka har löst minst tre skott varav ett på mål i fyra raka matcher nu och gjorde även det senast mot United. United har också släppt till oerhört mycket skott på sistone och över hela säsongen så har man i snitt släppt till hela 17 skott per match. Speltipset här blir Saka över 2.5 skott och över 0.5 skott på mål till 1.53 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.