Glöm alla livlinor och reservplaner, nu ska SHL-finalen avgöras när vi kommit fram till den sjunde och avgörande matchen. Här är det målmarknaden och närmare bestämt ett periodspel som har det bästa spelvärdet.

 

Match 7:

Nu ska det avgöras mellan Luleå och Färjestad. Den långa, jämna och nervkittlande finalserien har bjudit på precis allt vad man som hockeyfantast kan önska. Nu ska det som sagt avgöras när vi kommit fram till sista och sjunde rundan.

Att säga vem som drar det längsta strået under torsdagskvällen är enligt mig samma sak som att singla slant, främst för den otroligt jämna finalserien men också för att vi har två förbannat skickliga lag som gör upp. Men trots detta så håller jag ändå Norbotten-laget som något mer favoriter att plocka Le Mat-pokalen. Vi måste ta hänsyn till hemmafördelen, något som onekligen spelat stor roll under hela finalserien.

Ett vinnarspel är dock aldrig aktuellt i en final, oavsett sport. Inget undantag här utan istället riktar vi blickarna på målmarknaden som har mitt spelval.

 

Speltips:

Torsdagens speltips från SHL-finalen och match 7 mellan Luleå – Färjestad blir periodspelet Tredje perioden: Över 1.5 mål till oddset 1.75 hos Expekt. Med ett SM-guld i kikaren så är chanserna för mål i öppen kasse riktigt goda, ja förutsatt att vi har ett lag i ledning inför slutet av matchen. Empty net-chansen ska ses som en extra knuff i ryggen då spelet kan sitta utan problem innan med “vanliga mål”.

 

Vill du spela riskfritt på matchen? Goda nyheter! Spana in kampanjen nedan som gör att du kan satsa 800 kr på valfritt spel i matchen och få pengarna tillbaka om ditt spel inte sitter. Kampanjen är dessutom helt fri från omsättningskrav! Läs mer HÄR.