Den intensiva matchserien mellan Carolina Hurricanes och New Jersey Devils fortsätter under natten till fredag. Det har blivit dags för rond fem vilket också betyder matchboll för Carolina som sitter i förarsätet med en 3-1-ledning.

 

Numret större

Trots New Jersey Devils övertygande 8-4-seger i match 3 så skulle det inte dröja länge innan man blev överkörda på nytt, likt de två inledande matcherna. Hurricanes fullständigt krossade Devils senast (match 4) efter att ha vunnit med överlägsna 6-1. Vinsten sätter inte bara Devils i en otroligt jobbig sits utan ger också matchbollen till Hurricanes som nu kan avgöra matchserien framför hemmafansen under fredagsnatten.

Carolina Hurricanes har onekligen visat sig vara det större numret, inte bara resultatmässigt utan också spelmässigt. Något som egentligen var väntat men kanske inte så här mycket?

 

Speltips

Ett vinnarspel på Hurricanes är absolut inte tokigt och har faktiskt ett bra spelvärde. Men vi får inte glömma hur matchen slutade i match 3 och därför är ett målspel på hemmalaget bättre – vinner man så ska man göra det med minst tre gjorda mål. Fredagen speltips från NHL och den femte rundan mellan Carolina Hurricanes och New Jersey Devils blir följande:

Antal mål för Carolina Hurricanes: Över 2.5 till grymt fina oddset 1.71! Kanonvärde och därför investeras 8 units på linan. Linan som Hurricanes fixat med marginal i samtliga matcher denna serie.

Spelar denna hos LeoVegas. För er som inte har konto hos dem så rekommenderar jag att spana in erbjudandet nedan.

Klicka på bilden för att hämta bonusen.