Vi är inne i slutspurten av grundserien i NHL och den hårda kampen om det sista Stanley Cup-platser fortsätter. Under natten till onsdag ska vi spana in Pittsburgh Penguins, kanske sista, hemmamatch för säsongen. Otroligt viktig poäng står på spel!

 

Måste vinna

Pittsburgh Penguins är ett av lagen som ännu inte säkrat en slutspelsplats. Onsdagens hemmamatch mot Blackhawks, som också kan bli säsongens sista framför hemmafansen, är därför otroligt viktig. För att säkra den sista biljetten till Stanley Cup i Metropolitan Division så måste man vinna båda sina två resterande matcher. Detta skulle då betyda att man avancerar förbi New York Islanders och kniper fjärdeplatsen.

 

Speltips

Med all fokus på en slutspelsplats samt att nattens motstånd är Chicago Blackhawks så är det väldigt mycket som talar för att man får bra fart på målproduktionen. Och när det kommer till mål så vet vi alla vem som väldigt ofta assisterar dessa i Penguins. Självklart pratar jag om kapten Sidney Crosby som i skrivande stund leder lagets interna skytteliga med sina 91 poäng, 33 mål och 58 assists.

Spelare som Crosby behöver kliva fram i viktiga matcher som dessa. Att han noteras för minst 1 assist är därför högst sannolikt och därför klickas spelet Sidney Crosby Assist: Över 0.5. Spelet finns hos ComeOn till oddset 1.71 där 3 units investeras.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.