Speltips:

Lördagens speltips kommer från Italienska Serie A och det är Salernitana – Sassuolo som ska göra upp här på lördag eftermiddagen. Medan Salernitana är tvär sist i ligan och krigar för sin överlevnad så är Sassuolo mitten av ligan och jagar sista Europa League platserna för kommande säsong. Jag tror på en fartfylld match med många målchanser och likt helgens omgång för lagen. Vi spelar Över 2.5 mål i matchen till 1.60 hos Bethard.  

 

Salernitana:

Laget ligger sist i Serie A med poängen 15 och 10 poäng bakom säkrare mark som just nu Cagliari besitter. Helgens match mot Inter blev man helt överkörda, vilket kanske inte var så konstigt då det var topp mot botten av ligan. 5-0 sluta matchen. Nu är man tillbaka på hemmaplan där man varit lite mer målrika men fortfarande haft problemet med att håll tätt. Över 2.5 mål har det blivit i 4 av 5 senaste på hemmaplan. 

 

Sassuolo:

De svartgröna ligger på en 10e plats i ligan med raden 10-9-9 och målskillnad 49:46 på de 28 spelade omgångarna. Här är det ett lag som oftast bjuder på underhållning för oss tittare med målrika matcher. Ta bara de senaste matcherna som ett ex, 4-1 senast mot Venezia, 2-1 mot Fiorentina, 2-0 mot Inter och 2-2 mot Roma. Som ni ser själva är formen inget att klaga på även att hitta målet har inte varit några svårigheter och Över 2.5 mål har det blivit i 5 av 6 senaste för laget.