Nu går det fort! Vi är redan framme vid säsongens sista SHL-omgång och kampen om de sista slutspelsplatserna fortsätter. Rögle och MoDo är två av de tre lagen som måste göra bra ifrån sig för att vara helt säkra på att man inte missar slutspelet.

Mitt speltips till matchen blir en 3.50-oddsare som avgörs i slutet av den tredje perioden!

 

Viktiga poäng

Det blir en minst sagt en spännande avslutning på säsongens sista SHL-omgång. Dramatiken är onekligen som störst runt slutspelsstrecket i tabellen där tre lag gör upp om de två sista slutspelsplatserna – Rögle, Modo och Örebro. Inte riktigt men nästan lite av ett vinna eller försvinna-scenario för alla tre som måste ta poäng för att säkra en slutsspelsbiljett.

 

Speltips

Matchen i Ängelholm lär blir en riktigt bra sådan, mycket känslor och förhoppningsvis ett gäng mål. Om något av lagen ligger i underläge i slutet av matchen så ska detta leda till att laget i underläge plockar målvakten. Detta bäddar för mål i tom kasse och med tanke på oddssättningen för spelet kontra spelets förutsättningar så är mitt spelval ett måste!

Tisdagens speltips från SHL och matchen Rögle-Modo blir Mål i tom bur: Ja till oddset 3.50 hos Betsson. Inget konto hos Betsson missa inte erbjudandet nedan!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.