Lördagens andra speltips kommer från kvällens runda i NHL. Vi spanar inte mötet på Bell Centre där skadedrabbade och ligajumbon Montreal Canadiens tar emot Columbus Blue Jackets. Gästerna är rättvisa favoriter sett till formen och säsongens resultat. Dock lirar jag inte ett vinnarspel!

 

Boone Jenner:

Skottkanonen från Kanada är inne på sin nionde säsong för Blue Jackets och även denna säsong ser ut att bli lyckad för 28-åringen! Boone Jenner har fått en riktigt bra start på säsongen och fortsätter han såhär så lär hans tidigare rekord vara ett minne blott! Jenner har redan efter 45 matcher noterats för 33 poäng varav 19 mål och 14 assist.

Att Boone Jenner är en tongivande spelare i Blue Jackets är det inget snack om. Utöver att vara lagets främsta poängmaskin så är han även riktigt vass när det kommer till skott på mål. Med sina 123 SOT (skott på mål) efter säsongens 45 matcher är det bara lagkamraten Zach Werenski som skjuter mer.

 

Speltips:

Det är mycket som talar för en bortavinst och visst håller jag med om det. Montreal mår skit och radar upp förlust efter förlust medans Columbus går som tåget och har en riktigt bra form. Som ni vet så föredrar jag sällan vinnarspel i NHL och därför ligger fokuset på en annan spelmarknad.

Jag ger Boone Jenner förtroendet med 2 units! Minst 3 skott på mål ska inte vara några problem för 28-åringen under lördagskvällen. Lördagens andra speltips blir därför Boone Jenner Över 2.5 SOT till oddset 1.75! Lirar denna hos Expekt.