Då var det dags för ett nytt maxbet och ett spel som på förhand känns klockren! 18 av 21 senaste maxbetten har gått in och jag hoppas vi kan hålla den höga vinstprocenten i rullning.

 

Maxbet:

Helgens och söndagens maxbet kommer från Franska ligan Ligue 1 där ligaettan PSG tar emot Monaco (7e) på Parc De Princes. Här kryllar det av världsstjärnor på planen och ett PSG som bara verkar sakna Neymar till söndagens möte bör plocka hem en vinst framför hemmafansen. Det är dock inget vinnarspel som jag har fokus på, då jag tycker att PSG inte alls varit helt övertygande i ligan och skulle inte alls bli förvånad om Monaco får med sig ett kryss. Mitt maxbet blir istället Över 5.5 hörnor i matchen och Över 3.5 hörnor Monaco. Spelet finner du hos Betsson där du använder deras BetBuilder för att plocka fram spelet.

 

PSG – Hörnor:

På Parc De Princes har man totalt skapat 46 hörnor på sina 8 hemmamatcher i ligan. Det är ett snitt på 5.75 hörnor per match. Dessutom får man emot sig 4 hörnor i snitt på hemmaplan och faktiskt så har samtliga bortalag förutom Nantes denna säsong gått över linan 3.5 hos PSG. Strasbourg 4 hörnor, Clemont 4 hörnor, Montpellier 7 hörnor, Angers 5 hörnor, Lille 5 hörnor, Nantes 3 hörnor och Nice 5 hörnor.

 

Monaco – Hörnor:

Monaco har snittat 4 hörnor på bortaplan denna säsong det är alltså över dagens lina på 3.5. Senaste mötet mot PSG skapa man 5 hörnor och den matchen sluta med totalt 10 hörnor.

 

Spelet/BetBuilder: