Nu var det ett tag sedan jag tipsa om nåt här på hemsidan men nu är jag tillbaka till helgens fullspäckade gala! Här kommer helgens första speltips till supergalan UFC 269!

 

AGUSTO SAKAI:

Sakai har åkt på två riktigt tuffa förluster och har blivit avslutad i båda och rätt brutalt också. Han har gått 6 matcher i UFC och har vunnit 4 av dessa, men dessa vinster kommer mot lättare motstånd och sina två senaste matcher har han fått testa på tufft motstånd i form av Jarizinho Rozenstruik och Alistar Overeem även om Alistar är 41 år och blev precis cuttad från UFC så var han ändå för tufft motstånd för Sakai. Sakai tillhör inte toppen i tungviktsklassen och klarar inte tufft motstånd.

 

TAI TUIVASA:

Tai har nu 3 raka vinster, som dessutom är i rond 1 via avslut och dessutom är två av dom vinsterna innan matchen han ens och gå 2 minuter. Han har otroligt bra medvind i ryggen och avslutar veteraner som Stefan Struve. Tai slår ruggigt hårt och rör på sig väldigt bra och har hela 10 vinster via KO/TKO av sina 11 vinster vilket är helt galet.

 

SPELTIPS:

Tai har fruktansvärt mycket medvind och har nog gott om självförtroende vilket är viktigt att komma in med till en match. Tai har även visat sig kunna slå tufft motstånd och vilket Sakai inte lyckats med. Sakai är en duktig fighter men här är Tuvasa en nivå över. Därför klickar jag hem spelet Tai Tuivasa Fightodds till oddset 1.88!