På söndagen bjuder Premier League på några härliga matcher där Liverpool ska ta sig an Brentford bland annat. Liverpool, som spelade senast igår i Europa League mot Toulouse, kommer till matchen med två raka matcher utan seger efter att man förlorade med 3-2 igår. Tre poäng är ett måste för hemmalaget på söndag!

 

Liverpool

Man förväntade sig nog inte att åka hem till England med en förlust i bagaget mot Toulouse men så blev det. 3-2 föll man med vilket innebär att man nu gått två raka matcher utan seger, mot två ganska dåliga lag dessutom. I ligaspelet kryssade man mot Luton senast vilket var en stor besvikelse för Liverpool och nu på söndag är tre poäng ett måste om man inte vill halka efter Tottenham och City. 

 

Brentford

Brentford hittar vi på 9:e plats i tabellen efter att man vunnit tre raka matcher inför denna. 3-0 mot Burnley, 0-2 mot Chelsea och senast slog man West Ham med 3-2. Tre starka insatser av gästerna och nu väntar en riktigt tuff match för Brentford när man åker till Anfield där man förlorat de två senaste mötena mot Liverpool.

 

Speltips

Spännande match väntar på söndagen när Liverpool kommer att gå för tre poäng samtidigt som Brentford ska försöka utöka den starka formen man är i. Jag riktar fokus åt antal skott på mål av Liverpool där jag hittat ett spel som suttit i de två senaste inbördes mötena och även i 10 av Liverpools 11 ligamatcher. Speltipset blir Liverpool under 7.5 skott på mål till 1.57 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.