Sist ut i Premier League på söndagen är matchen mellan Chelsea och serieledarna inför omgången, Man City. Chelsea som gav Tottenham deras första förlust för säsongen i måndags kommer till matchen med fyra vinster på deras sex senaste ligamatcher. Gästerna har fem raka vinster och mot just Chelsea har man vunnit de sex senaste mötena. 

 

Chelsea

Hemmalaget hittar vi på 10:e plats i tabellen efter att man i måndags gav Tottenham deras första förlust för säsongen. Efter att Tottenham blev med nio man så hade det varit en stor besvikelse för Chelsea att inte åka därifrån med samtliga poäng. Men det gjorde man tillslut efter ett hattrick av Jackson och nu på söndag väntar ännu en tuff match för Pochettino och Chelsea.

 

Manchester City

Serieledarna kommer till matchen med fem raka segrar i ryggen och inför matchen pekar det mesta mot att det blir en sjätte. Chelsea imponerade inte alls på mig i matchen mot Tottenham och trots att man var en man mer i över en halvtimme, och sedan två man mer i nästan 40 minuter så hade man fortfarande problem att göra mål och släppte även till chanser bakåt. Hade det inte varit för Tottenhams chansning med hög backlinje i hopp om att ställa Chelsea offside gång på gång, så hade det nog inte blivit mer än 1-2.

 

Speltips

Med Citys fina facit mot Chelsea så är det svårt att gå emot dom inför denna match. City är det klart bättre laget och som jag nämnde var jag inte alls imponerad av Chelsea i måndags. Speltipset här blir att City vinner till 1.75 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.