Det är dags för EM-kval igen denna vecka och på torsdagen ska Spanien ta emot Skottland i Grupp A. Det är ettan mot tvåan som drabbas samman vilket innebär att det är viktiga poäng på spel. Spanien med hemmaplan står som stora favoriter att vinna men Skottland har imponerat rejält hittills och slog dessutom Spanien på hemmaborg!

 

Spanien

Spanien har inför matchen en match mindre spelad än Skottland och sitter på andra plats med nio poäng på fyra matcher. Man har vunnit mot samtliga lag i gruppen förutom mot just Skottland där man förlorade med 2-0 i den andra omgången. Inför denna match står man dock som klara favoriter att ta alla tre poäng och jag förväntar mig att man gör det och minskar gapet upp till Skottland och förstaplatsen.

 

Skottland

Skottland har fem av fem vinster inför denna match och leder därmed gruppen med sina 15 poäng efter fem matcher. Ett imponerande EM-kval har man minst sagt gjort så här långt och speciellt vinsten mot just Spanien. Nu väntar dock en tuffare uppgift när det är på bortaplan och dessutom när Spanien måste vinna för att ha bättre chans att ta förstaplatsen.

 

Speltips

Tror hemmalaget verkligen kommer att gå för att vinna på torsdag och med hemmaplan så bör man dessutom göra det. Speltipset här blir över 2.5 mål till 1.68 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.