Spanska La Liga är äntligen tillbaka där vi redan på fredagskvällen bjuds på två matcher. Vårt fokus kommer inte att ligga på öppningsmatchen utan den sena mellan Sevilla och Valencia. Här bjuder jag på ett speltips som gästerna fixat i 5 av 5 senaste matcher mot just Sevilla.

 

Inga problem tidigare möten

På förhand är detta en relativt jämn match och är därmed svårrekad vad gäller vinnarspel. Även om jag håller något hårdare om en Sevilla-vinst så är ett vinnarspel inget rekommendera. Istället har jag riktat in mig på hörnmarknaden där gästerna står på en mycket intressant lina, speciellt sett till oddssättningen och tidigare statistik mot Sevilla.

Att Valencia fixar minst 4 hörnor i matchen till oddset 1.61 är taget alla dagar i veckan. Visst att det är första ligamatchen för säsongen men vi kan inte blunda för linan när Valencia fixat spelet i 5 av 5 senaste matcher mot Sevilla. Lägg därtill att Valencia snittade 5.95 hörnor per match under fjolsäsongen.

 

Speltips

Ett hörnspel på gästande Valencia är som sagt av störst intresse och fredagens speltips blir därför Antal hörnor för Valencia: Över 3.5 hos SpeedyBet och klickas till oddset 1.61! Har du inget konto hos SpeedyBet? Missa inte erbjudandet nedan!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.