På söndagen väntar även cupfinal i Turkiet när Fenerbahce och Istanbul Basaksehir ska göra upp om guldet. Två formstarka lag som drabbas när Fenerbahce är obesegrade i 11 av deras 12 senaste och Basaksehir i sju av deras åtta senaste. Spännande cupfinal!

 

Fenerbahce 

Fenerbahce kommer till matchen med en tung förlust i bagaget mot ligavinnaren Galatasaray där man föll med hela 3-0 och hade inte ens ett enda skott på mål. Dock så spelade det resultatet mindre roll då man ändå lyckades sluta på topp tre placering vilket innebär Conference League kval till nästa säsong. Nu på söndag har man dessutom då chans att vinna guld i cupen och gör man det så är det absolut en godkänd säsong för Fenerbahce.

 

Istanbul Basaksehir

Basaksehir slutade på 5:e plats i Super Lig och kommer till matchen med två raka vinster och kommer till matchen som obesegrade i sju av deras åtta senaste matcher. Precis som Fenerbahce är man i god form och detta kan bli en tajtare final än vad oddsen säger. 

 

Speltips

Fenerbahce är klara favoriter att vinna guld på söndag och efter att man vunnit båda matcherna i ligan mot Basaksehir denna säsongen så är det svårt att gå emot dom på söndag. Trots en tung förlust i deras senaste match mot Galatasaray så tror jag ändå att Fenerbahce studsar tillbaka på söndag och vinner matchen. Speltipset blir alltså att Fenerbahce vinner matchen till 1.72 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!