På söndagen har vi en del matcher i Allsvenskan framför oss där jag lägger fokus på Djurgården som tar emot Norrköping. Hemmalaget sitter på 4:e plats inför matchen men med en match mer spelad än de flesta lagen runt om. Norrköping kan med en vinst klättra förbi Djurgården men med tanke på formsvackan man är i så är det osannolikt att man lämnar Stockholm med tre pinnar.

 

Djurgården

4:e placerade Djurgården kommer till matchen i god form med tre vinster och ett kryss i deras fyra senaste matcher. En riktigt fin svit med vinster mot Mjällby, Häcken och AIK och sedan kryss på bortaplan mot Elfsborg som i nuläget ligger 2:a. Så det är inte oväntat att Djurgården står som stora favoriter inför matchen och man vann dessutom båda matcherna mot Norrköping förra säsongen.

 

Norrköping

Gästerna har hamnat i en formsvacka med tre raka förluster inför söndagens viktiga match. Man började säsongen riktigt bra efter att man gick obesegrade i sju av deras åtta första matcher där fem av dom var vinster dessutom. Men efter det har man nu förlorat tre raka mot Elfsborg, Kalmar och senast mot Brommapojkarna på hemmaplan vilket inte var väntat. Kommer såklart bli tufft att vända på formen i en så här tuff match mot Djurgården på bortaplan men det återstår att se om Norrköping kan få med sig poäng hem.

 

Speltips

Svårt att gå emot formstarka Djurgården här när man dessutom har hemmaplan och tar emot ett Norrköping som har tre raka nederlag. Speltipset blir att Djurgården vinner till 1.55 hos Leovegas.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.