Speltips

Söndagens speltips kommer från Svensk mark och högsta ligan i fotboll Allsvenskan. Här har vi två klubbar som verkligen fått olika starter på säsongen. Hemmalaget AIK ligger näst sist i ligan medans IF Elfsborg går som tåget och ligger två i ligan. Jag tycker att formen väger över tyngst här och att IF Elfsborg bör ta med sig minst 1 poäng från Friends Arena denna söndag. Vi spelar X2 & Över 0.5 mål för IF Elfsborg till oddset 1.59 hos Betinia. Utgångstipset blir 1-2, 1-1.

 

AIK

Stockholmsklubben fortsätter att ligga i botten av Allsvenskan efter den usla raden 1-4-6. Nu väntar ett mycket viktigt hemmamöte mot serieledarna IF Elfsborg innan man går på ligauppehåll. Frågan är om man har en chans att ta 3 poäng här när ligans formstarkaste lag är på besök.

 

IF Elfsborg

Serieledarna från Borås har fått en väldigt fin start på säsongen där man ligger på en fin andra plats i Allsvenskan med 26 poäng. Raden säger 8-2-1 och målskillnad 26:9. Formen är inte heller den något fel på då man i skrivande stund har ligans bästa och inte förlorat sedan första omgången av Allsvenskan. Den förlusten kom mot regerande mästarna BK Häcken. Nu möter man ett krisande AIK som saknar vinst på sina 8 senaste och här bör man ändå ta med sig poäng från matchen.

 

Klicka på bilden för att få 120 kr gratis att spela för.