Nu börjar det att dra ihop sig inom Europa League och under torsdagen är det dags för den första rundan av semifinalerna. Vi riktar blickarna och fokuset mot Stadio Olimpico där ett formsvagt Roma tar emot tyska Leverkusen.

 

Speltips

En på förhand väldigt jämn tillställning som verkligen kan sluta hur som helst. Roma är visserligen det bättre laget på pappret. Men i och med senaste tidens formdipp plus att Leverkusen fortsätter att gå urstarkt under Xabi Alonso’s ledning så är det svårt att förutspå ett slutresultat, speciellt i första rundan.

Däremot finns det en spelmarknad i matchen som jag tycker har ett riktigt bra spelvärde, nämligen antal fouls i matchen. Första rundan är alltid första rundan och känslorna brukar därmed inte vara lika heta som det kan vara i en andra och avgörande runda. Detta tillsammans med lagens foul-statistik nedan gör spelvalet självklart.

Torsdagens speltips från Roma-Leverkusen blir Antal utförda fouls i matchen: Under 27.5 till oddset 1.61 hos Nya Expekt. 3 units investeras.

  • Roma snittar 11.76 fouls per match.
  • Leverkusen snittar 10.84 fouls per match.

 

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!