Natten till lördag är det dags för Game 3 mellan Minnesota Timberwolves och de regerande mästarna Denver Nuggets. Timberwolves vann båda bortamatcherna och leder därmed matchserien med 2-0 inför de två raka hemmamatcherna som väntar. 

 

Minnesota Timberwolves

Anthony Edwards och Minnesota Timberwolves fortsätter att briljera i slutspelet och har ännu inte förlorat en enda match. Man slog ut Suns med 4-0 i matcher och vann både Game 1 och Game 2 mot Nuggets som båda var på bortaplan. Förutsättningarna kan inte vara bättre för Wolves då man nu har extremt goda chanser att avsluta även denna matchserie efter bara fyra matcher.

 

Denver Nuggets

Man ska aldrig räkna bort de regerande mästarna men här är det svårt att föreställa sig hur Nuggets ska kunna vända på detta. Den här matchen kommer att bli den viktigaste då man vid vinst kan sätta lite press på Wolves inför Game 4. Men skulle man förlora imorgon natt så är det i princip kört för Nuggets.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på Nikola Jokic som senast igår natt blev krönt MVP för tredje gången i hans karriär. Jokic hade ingen vidare match senast och här kommer han att behövas ifall att Nuggets ska vinna Game 3. Jokic har snittat ungefär 15 returer per match i slutspelet och har tagit minst 12 returer i 6 av hans 7 slutspelsmatcher. Timberwolves har dessutom släppt flest returer till centers hittills under slutspelet. Speltipset här blir Nikola Jokic över 11.5 returer till 1.53 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.