På lördag väntar en viktig match för Manchester City när man åker till London för att ta sig an Fulham. City, som bara ligger ett poäng bakom Arsenal, kan alltså med vinst gå om dom inför deras match som spelas på söndagen. Viktiga poäng på spel för gästerna!

 

Fulham

Hemmalaget har inget att spela för här och det har man inte heller haft på ett tag. Det har speglats ganska tydligt på deras prestationer på sistone då man bara skrapat ihop en vinst på deras sju senaste matcher. Inför lördagen så förväntar jag mig inte mycket från detta Fulham och det ska till mycket för att City inte ska ta hem samtliga poäng.

 

Manchester City

City kommer till matchen med sex raka vinster i ligaspelet och det mesta pekar mot att det blir en sjunde på lördag. Gästerna gjorde fem mål senast mot Wolves och har bara släppt in ett enda mål på deras tre senaste matcher. Mot Fulham har man vunnit de sex senaste inbördes mötena och man har även vunnit fem raka möten på Craven Cottage.

 

Speltips

Här bygger jag ihop ett spel där första valet blir att City vinner då jag förväntar mig att man löser tre poäng mot ett omotiverat Fulham. City har sex raka vinster mot Fulham och kommer även till matchen med sex raka vinster i ligaspelet. Andra valet blir Foden över 0.5 skott på mål som han löst i sex raka matcher och även i nio raka bortamatcher. Speltipset här blir alltså att City vinner och Foden över 0.5 skott på mål till 1.50 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.