Först och främst, stort grattis till alla er som var med på helgens snöboll där 2000 kr blev 9722 kr. Finns inget bättre än att dela glädjen och vinsterna tillsammans med er!

Ny vecka betyder som vanligt nya speltips här på hemsidan och förhoppningsvis massa härliga vinster och med tanke på formen så ska det sistnämnda inte vara några problem. Vi börjar med onsdagens rek där blickarna skickas på NHL och game 5 mellan Hurricanes-Boston. Gästernas nummer 88:a får förtroendet!

 

David Pastrnak

David Pastrnak, stjärnspelaren från Tjeckien och en av de mest respekterade björnarna i Boston Bruins. 25-åringen gör sin åttonde säsong i klubben och som vanligt så har poängmaskinen gått på högvarv även den här säsongen. Pastrnak noterades för 77 poäng under grundserien och utöver de lovande poängsiffrorna så är han en av ligans främsta skottspelare. Med sina 314 SOT efter 72 matcher så var det bara 5 andra NHL-spelare som noterats för fler skott.

Matchserien mot Carolina Hurricanes är allt jämn och med ställningen 2-2 är det mycket som talar för en lång matchserie. Om Boston Bruins lyckas avancera vidare eller ej är svårt att säga, främst för att detta är en typisk 50/50-match. Men vi kan nog alla vara överens om att supertrion Marchand-Bergeron-Pastrnak måste fungera hela vägen om man ska besegra Hurricanes.

 

Speltips

Här har jag valt att lägga mina pengar och förtroendet på skottglada Pastrnak. Han som redan efter bara fyra matcher fixat 24 SOT vilket ger honom matchsnittet 6 SOT.

Onsdagens speltips i game 5 mellan Carolina Hurricanes-Boston Bruins blir skottspelet David Pastrnak Över 3.5 SOT hos PAF till oddset 1.61 och 2 units skickas in!

 

Inget konto hos PAF? Goda nyheter! Signa upp genom oss och få 99 Free Spins till ditt konto!