Imorgon ska de första kvartsfinal matcherna i Europa League spelas och jag riktar fokus på det formstarkaste laget i hela Europa, Bayer Leverkusen, som tar emot West Ham hemma på BayArena. Leverkusen som är fortsatt obesegrade den här säsongen står som klara favoriter att gå vidare till semifinal och med all rätt. Men imorgon på hemmaplan krävs ett bra resultat inför returmötet i London för där kan West Ham skapa problem för nästan vilket lag som helst.

 

Bayer Leverkusen

Leverkusen är som sagt fortsatt obesegrade den här säsongen och står med all rätt som favoriter att gå vidare till semifinal. 41 raka matcher utan förlust där man vunnit hela 36 stycken och bara kryssat fem, ett helt otroligt facit och det mesta pekar mot att man utökar det imorgon.

 

West Ham

West Ham kommer såklart försöka hålla tätt bakåt så länge som möjligt och på sistone har man lyckats ganska bra med det. Man har endast två insläppta mål på deras två senaste matcher och i Europa League har man bara släppt in fem mål på deras åtta spelade matcher. Men imorgon väntar en väldigt tuff uppgift och mot de bättre lagen i ligan har West Ham haft det jobbigt och släppt in en hel del mål dessutom.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på antal skott på mål av Leverkusen då man löst minst sex stycken i 19 av deras 21 hemmamatcher den här säsongen. Nu är det mycket på spel och man vet nog om att man behöver få med sig ett bra resultat till returmötet i London. På hemmaplan har man varit extra vass och det är inte många lag som lyckats hålla tätt bakåt. Speltipset här blir alltså Bayer Leverkusen över 5.5 skott på mål till 1.53 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.