Lördagens speltips kommer från engelska Championship och mötet på Ashton Gate Stadium. Bristol City får besök av Norwich och här är målmarknaden i fokus!

 

Målglatt senast

Senast lagen drabbades samman var i mitten av september under omgång 10 och som vanligt så bjöd man på ett ordentligt målkalas. Målkalaset inleddes tidigt i matchen, redan i 11:e minuten och detta av ingen mindre än Norwich skyttekung Teemu Pukki. Det skulle bara dröja 12 minuter innan finnen var där igen och noterades för matchens andra mål.

Gästande Bristol City lyckades reducera strax innan halvtidsvila och inför andra halvlek var ställningen 2-1. Mer mål skulle det bli och båda lagen gjorde varsina under andra och matchen slutade 3-2 till Norwich.

 

Speltips

Sett till lagens målglada tillställning i september och hur man spelat nu den senaste tiden så är målmarknaden av störst intresse. Jag förväntar mig att lördagens och säsongens andra match mellan lagen slutar minst 1-1 och därför klickas målspelet Båda lagen gör mål: Ja till oddset 1.71 hos Hajper.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.