Helgen är äntligen här och som vanligt så bjuds det på ett fullspäckad spelutbud. Vi börjar med lördagens speltips från engelska Championship, matchen Ipswish mot Swansea, där jag hittat en väldigt fin lina på hemmalaget!

 

Hörnstarkast på hemmaplan

Nykomlingen och tabelltvåan Ipswich fortsätter att imponera. Faktum är att man endast förlorat en match efter 15 omgångar. Inte nog med det, man är också ett av ligans hörnstarkaste lag med sina 90 hörnor, 6 hörnor per match.

Vad gäller lagets hemmafacit när det kommer till hörnor så är man inte bara bättre utan bäst i ligan tillsammans med Southampton. Efter 7 matcher framför hemmafansen så har man producerat hela 55 hörnor, vilket betyder att man snittar 7.86 hörnor per match.

 

Speltips

Ipswish eller som fansen säger, The Blues, kliver in som en tydlig förhandsfavorit i lördagens hemmamatch mot Swansea. Dock något för mycket sett till oddssättningen vilket gör att raka ettan saknar värde.

Istället riktar vi blickarna på hörnmarknaden där The Blues sällan gör en besviken. Minst 6 hörnor från gänget är att vänta och därför spelas Antal hörnor för Ipswich: Över 5.5 till oddset 1.70 hos Casumo.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.