Torsdagshockey i form av en full SHL-omgång. Kan det bli bättre? Knappast! Kvällens fokus kommer att ligga på matchen i Skellefteå Kraft Arena där ligans i särklass svagaste bortalag gästar, HV71.

 

Tydlig hemmafördel

HV71 har visserligen ryckt upp sig något den senaste tiden, 3 raka vinster i bagaget. Dock kvarstår faktumet, även fast man vann senast på bortais mot Örebro, HV71 är ligans i särklass svagaste lag på bortais. Detta är med resultatraden 2-0-1-13 och målskillnaden 36:72.

Med ett bortafacit som detta så råder det ingen tvekan om att Jönköpingslaget ställs mot en synnerligen tuff uppgift när man gästa Skellefteå AIK under torsdagskvällen. Ett Skellefteå som inte bara har en fin form i bagaget, utan också ett urstarkt hemmafacit!

 

Speltips

Skellefteå snittar över 3 gjorda mål per hemmamatch medan HV71 snittar 4.5 insläppta mål per match på bortais. Mer behöver vi inte gräva, spelvalet är självklart!

Antal mål för Skellefteå AIK: Över 3 klickas hos LeoVegas till oddset 1.74 och blir därmed torsdagens speltips från SHL!

 

Missat detta? Alla nya spelare får 100 kr gratisspel! Klicka på bilden för att hämta ditt.