Nu på lördag är det dags för den efterlängtade Champions League finalen när Manchester City ska försöka slå Inter och vinna sin första CL titel i klubbens historia. Som väntat är Man City stora favoriter att vinna och pressen kommer såklart också att vara på City. Man har dessutom chans att vinna trippeln efter att man slog Man United i FA-cup finalen i lördags. Spännande final!

 

Manchester City

Inte mycket som behövs sägas om Man City, man har varit det klart bästa laget i världen i princip hela säsongen och nu är det bara en match kvar att vinna för att skriva historia. Inte minst att det kan bli lagets första CL titel i klubbens historia men man har även chans att vinna trippeln och bli det åttonde laget att lyckas med det. Med andra ord så är pressen på City enorm men är det något lag som kan hantera det så är det Man City.

 

Inter

Det var längesen ett lag var så stora underdogs i en Champions League final som Inter är nu inför denna. Inter är dock nog glada över att pressen inte är på dom utan man har egentligen bara allt att vinna på lördag. Att Inter vinner trofén står till hela 4.35 gånger pengarna på bland annat Expekt och det säger sig självt. Man kommer behöva göra sin absolut bästa match för säsongen för att ha chans att vinna finalen och chansen till det är tyvärr för deras del inte så stor.

 

Speltips

Jag tror som de flesta att Man City vinner på lördag och väljer att spela därefter. Oddset på rak etta är dock ganska lågt i mina ögon så jag väljer att bygga ihop ett spel för att höja oddset en del. Speltipset blir att City vinner, får flest hörnor och att Inter gör under 1.5 mål i matchen till 2.12 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!