Under natten till måndagen väntar Game 2 i NBA finalen mellan Celtics och Mavericks. Celtics vann den första matchen med marginal och har nu chans att ta en 2-0 ledning i matcher innan matchserien bär av mot Dallas. Viktig match!

 

Game 1

Det blev en ojämnare match än vad många trodde när Celtics slog Mavs med hela 107-89 under natten som var. Men samtidigt så var det inte heller oväntat då Celtics på papperet är det bättre laget. På TD Garden ska det mycket till för att Celtics ska förlora, speciellt med en NBA-titel på spel. Dessutom var Kristaps Porzingis tillbaka i spel och han var minst sagt effektiv under hans 21 spelade minuter med 20 poäng och sex returer. Kan han spela så där bra under hela matchserien så kommer Mavs att få det väldigt tufft.

 

Speltips

Game 2 spelas under natten till måndagen och kommer att vara otroligt viktig för båda lagen, såklart. Vinner Celtics så åker man till Dallas med en 2-0 ledning i matcher vilket blir väldigt svårt för Mavs att vända. Men om Mavs lyckas komma hem till Dallas med lika läge så kan man istället ta ledning framför hemmafansen i Game 3. Oavsett hur matchen slutar så tror jag att två spelare kommer göra sitt jobb, det är Luka Doncic och Daniel Gafford. Luka har nu på tre matcher mot Celtics den här säsongen, gjort minst 30 poäng i samtliga. Han har dessutom gjort minst 25 poäng i åtta raka matcher. Gafford fick förtroende senast och det löste han galant, han har nu gjort minst 5 poäng i 16 raka matcher. Speltipset här blir att Luka Doncic gör minst 25 poäng och att Daniel Gafford gör minst 5 poäng till 1.53 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.