Imorgon är det dags för de resterande två kvartsfinalerna att spelas och först lägger jag fokus på PSG som tar sig an Barcelona. Det är två lag som inte lyckats så värst bra i Champions League på sistone och detta kan tror jag blir en väldigt jämn kvartsfinal. PSG står som favoriter att vinna imorgon och det är mest på grund av att man har hemmaplan.

 

PSG

Hemmalaget med Mbappe i spetsen kan såra vilket lag som helst men frågan är hur man kommer lyckas stoppa Barcas starka offensiv. Man kommer till denna viktiga match i helt otroligt bra form då man är obesegrade i 27 raka matcher. På hemmaplan har man hittills bara förlorat en enda match den här säsongen och ska man ha chans att ta sig vidare till semifinal så kommer man behöva få med sig ett bra resultat inför returmötet.

 

Barcelona

Gästerna kommer även dom till denna match i god form och har bara släppt in ett mål på deras sex senaste matcher. I Champions League har man förlorat två matcher, båda under gruppspelet, och båda var dessutom på bortaplan. Men här har man absolut goda chanser att få med sig ett bra resultat hem till Spanien så länge man lyckas göra det tufft för Mbappe.

 

Speltips

Här lägger jag fokus på Kylian Mbappe som kommer behöva göra en bra insats för att PSG ska ha chans att vinna imorgon. Mbappe spelade bara 24 minuter senast mot Clermont och lär vara extra taggad imorgon. Mbappe har löst minst fyra skott i 10 av hans 11 senaste matcher när han spelat 90 minuter och även i samtliga hemmamatcher i Champions League. Dom två senaste gångerna han mött Barca har han haft fyra och sex skott dessutom, dock var det för tre år sedan. Speltipset här blir alltså Kylian Mbappe över 3.5 skott till 1.85 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.