Speltips

Söndagens speltips kommer från England och ett toppmöte som jag tror många PL älskare har längtat efter. Toppmötet mellan Manchester City – Liverpool. Här är matchen som kan avgöra vem som vinner PL titeln 21/22! Det skiljer nämligen bara 1 poäng lagen mellan och efter dagens match är det bara 6 omgångar kvar av ligan. Som de flesta känner till tappar sällan lagen poäng och skulle ett av lagen ta med sig 3 poäng från dagens match så sitter man väldigt bra till i båten. Detta är en match som nästan är helt omöjlig att reka fram en vinnare och det vore lite som att spela på lotto. Vi spelar istället en Bet Builder på matchen hos LeoVegas. Under 4.5 mål, Över 6.5 hörnor & Över 3.5 kort spelas!

 

Man City

Den ljusblåa maskinen toppar Premier League med sina 73 poäng efter 30 omgångar. Raden säger 23 vinster, 4 oavgjorda och bara 3 förluster. Målskillnaden är otroligt fin med 70 mål framåt medans man släppt in minst mål i hela ligan 18 st. Inget snack om att man har gjort en felfri säsong. Trots den fina säsongen har man fortfarande formstarka Liverpool i röven med bara 1 poäng bakom. Hemmafördelen gör att man är favoriter i Lördagens match och här måste man MINST ta med sig 1 poäng hemma i Etihad Stadium för att ha titeln i egna händer.

 

Liverpool

The Reds ligger på en andra plats i PL tätt bakom Man City med sina 72 poäng efter 30 spelade omgångar. Likt dagens motstånd har man också gjort en otroligt fin säsong där man är PL målrikaste lag samt släppt in minst mål efter Man City i ligan. Raden är även den fin med 22 vinster, 6 oavgjorda och 2 förluster. Nyförvärven i Januari fönstret har vari en succé där Luis Diaz och Konate redan spelat in sig i klubben. Båda herrarna är nu nästan en given startspelare för laget. Förmodligen kommer inte ett kryss räcka mot hemmastarka City på Lördag om man nu ska gå för titeln. Man City har en betydligt lättare avslutning kvar av säsongen än vad Liverpool har. Liverpool måste gå för 3 poäng!