Detroit Red Wings och Washington Capitals drabbar samman under natten till onsdag. En match där båda lagen jagar viktiga poäng i jakten på en slutspelsplats. Här har jag valt att lägga fokuset på hemmalaget där ett ruskigt fint målspel klickas!

 

Goda förutsättningar till poäng

Detroit har all rätt att stå som favoriter under natten. Främst för att man spelar på hemmais men också för hur Capitals spelat den senaste tiden – sex raka förluster är under all kritik! Detta kombinerat med den minst sagt tilltalande statistiken som finns mellan lagen och Detroits fem senaste hemmamatcher gör spelvalet självklart.

 

Speltips

Mycket talar för att Detroit drar det längsta strået och således vinner onsdagens hemmamatch. Men i och med att Washington också spelar om viktiga poäng i jakten på en slutspelsplats så rekommenderar jag att undvika ett vinnarspel och istället rikta fokuset på målmarknaden för Detroit.

Antal mål för Detroit Red Wings: Över 2.5 till oddset 1.60 är ett ruskigt fint måstespel! Detroit har nämligen fixat linan i 5 av 5 senaste hemmamatcher och 5 av 5 senaste matcher mot Washington. Spelet får 7 units hos Quick Casino.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.