Innan vi tar helg så ska vi spana in fredagens speltips från engelska Championship. Det bjuds på underhållning i form av Stoke hemma mot Blackburn. En match där jag håller gästerna som något mer favoriter!

 

Imponerande form

Tabellfyran Blackburn fortsätter att imponera och rada upp poäng i jakten på toppen. Faktum är att man ännu inte tappat en enda poäng sedan i mitten av januari. Formen är onekligen riktigt bra och man har dessutom växlat upp ytterligare under de fem senaste omgångarna. Fem raka vinster varav fyra inom ligaspelet och en i FA-cupen. Lägg därtill att senaste vinsten kom mot tabelltvåan Sheffield United.

Fjolsäsongens succé fortsätter även i år att producera mål för sitt Blackburn. Jag pratar givetvis Ben Brereton Diaz som i skrivande stund leder lagets skytteliga med sina tio fullträffar.

 

Speltips

Fredagens match blir också säsongens andra möte mellan lagen. Säsongens första möte vann Stoke med 1-0, trots att man bara hade 29% i bollinnehav och ett få antal målchanser. Ett revanschsuget Blackburn är med andra ord att vänta under fredagskvällen och med den lovande formen i bagaget så har man verkligen goda förutsättningar. Man ska i alla fall minst få med sig ett oavgjort resultat.

Spelet Asian handicap: Blackburn +0.5 klickas till grymt fina 1.83 hos SpeedyBet och blir fredagens speltips.

Klicka på bilden för att hämta bonusen.