På söndag har vi även ett toppmöte framför oss i Premier League när ettan Liverpool tar emot tvåan Man City hemma på Anfield. Eventuellt en tidig seriefinal kan man nästan konstatera då det är dessa två lag som i nuläget står som favoriter att vinna ligan i år. Båda lagen kommer till matchen i strålande form och på förhand är det en väldigt svårtippad match.

 

Liverpool

Hemmalaget fortsätter att prestera och vinna matcher då man nu är uppe i sju raka matcher efter att man slog Sparta Prag i torsdags i Europa League. Nu väntar dock en betydligt tuffare uppgift och frågan är om Liverpool är nöjda med en poäng på förhand. Det är Liverpool som leder ligan inför matchen och har därmed mer att förlora än Man City.

 

Manchester City

Gästerna, likt Liverpool, kommer också till matchen i väldigt bra form och står till och med som favoriter att vinna trots bortaplan. Man City är nu obesegrade i 20 raka matcher och även i tre raka matcher mot just Liverpool. Men är det något lag som kan avsluta Citys obesegrade svit så är det Liverpool.

 

Speltips

Svårtippad match som sagt så jag håller mig undan från 1X2 marknaden och riktar istället fokus på antal hörnor för Man City och även på Phil Foden som fortsätter att prestera. City har löst minst fyra hörnor i sex raka matcher mot Liverpool och även i 17 av deras 18 senaste matcher. Samtidigt så har Foden löst minst två skott i 13 raka matcher. Speltipset här blir alltså Man City över 3.5 hörnor och Foden över 1.5 skott till 1.53 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.