På söndag väntar några riktigt härliga matcher i Premier League och först ut är matchen mellan Aston Villa och Tottenham. Aston Villa spelade senast i torsdags mot Ajax i Conference League medan Tottenham vilat sedan förra helgen. Lagen ligger inför matchen på 4:e och 5:e plats i tabellen vilket innebär att det minst sagt är viktiga poäng på spel!

 

Aston Villa

Villa fortsätter hänga kvar i toppen och ligger inför matchen på 4:e plats som sagt. Man har dock sex poäng upp till 3:e plats men samtidigt fem poäng ner till 5:e plats vilket innebär att oavsett hur det går på söndag kommer man att ligga kvar på 4:e platsen. Men Aston Villa kommer såklart inte vilja förlora denna sexpoängsmatchen då Tottenham har en match mindre spelad.

 

Tottenham

Tottenham har fem poäng upp till Aston Villa men med en match mindre spelad som sagt vilket innebär att tre poäng för dom på söndag skulle vara otroligt viktiga. Men Aston Villa har varit väldigt bra på hemmaplan denna säsong och det kommer krävas en riktigt bra insats av Tottenham för att ta samtliga poäng.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på ett hörnspel som suttit i hela 19 av Aston Villas 20 senaste matcher. Spelet sitter även i 6 av Tottenhams 7 senaste bortamatcher. Speltipset här blir Aston Villa flest hörnor (3-vägshandicap startar 1-0) till 1.58 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.