På lördagen ska även serieledarna Liverpool ta sig an Burnley hemma på Anfield. En viktig match för deras del då man förlorade senast mot Arsenal på bortaplan. En perfekt match att studsa tillbaka mot ett riktigt formsvagt Burnley. 

 

Liverpool

Hemmalaget åkte på förlust senast mot Arsenal på Emirates och leder nu ligan med bara två poäng före Man City och Arsenal. Nu väntar en viktig match för deras del då man bara måste vinna efter förra helgens förlust. En perfekt match är det för Liverpools del då man tar emot ett väldigt formsvagt Burnely som förlorat fyra av deras sex senaste matcher.

 

Burnley

Gästerna hittar vi näst sist i tabellen med deras 13 inspelade poäng efter 23 matcher. Burnley är inne i en rejäl formsvacka med sex matcher utan vinst där fyra varit förluster. Nu väntar nog den tuffaste bortamatchen man kan ha i Premier League och det är inte mycket som talar för Burnley här.

 

Speltips

Här kommer jag återigen välja att rikta fokus på antal skott av Liverpool då dom fortfarande är det skottgladaste laget i ligan. Och det gäller främst på hemmaplan där man snittar hela 24 skott per match på deras 11 hemmamatcher i ligan hittills. Nu är det dessutom ett svagt Burnley man möter som i snitt släppt till 17.5 skott per match på bortaplan hittills. Jag tror även att spelet gynnas av att Liverpool förlorade förra helgen och kommer nog vara extra taggade på tre poäng imorgon. Speltipset här blir Liverpool över 20.5 skott i matchen till 1.67 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.