Innan jag ger mig in i reken så vill jag tacka för all härlig respons och uppskattning ni visar! Formen har varit riktigt fin den senaste tiden och att få dela vinsterna med er är svårslaget. Delad glädje är alltid dubbel glädje! Nu hoppar vi in i fredagens speltips!

Under natten mot fredagen ska vi spana in älskade NHL och matchen mellan Montreal Canadiens och mitt Chicago Blackhawks. En relativt svårrekad match om man pratar vinnarspel, annat är det på poängmarknaden där Seth Jones trivs!

 

Seth Jones

27-åringen från USA och Columbus Blue Jackets anslöt till Chicago Blackhawks under sommaren. Det dröjde inte länge innan Blackhawks fick veta att man gjort en bra trade. Redan under försäsongen så noterades Seth Jones för ett gäng poäng och idag är han lagets främsta poängmaskin. Efter 25 spelade matcher så har han skrapat ihop 22 poäng varav 3 mål och 19 assist.

 

Speltips

Som jag var inne på tidigare så är matchen svårrekad när det kommer till vinnarspel då det gäller två ostabila och formsvaga lag. Vi skippar givetvis den och lägger istället all fokus på poängmarknaden där Seth Jones skiner. Fredagens speltips från NHL blir Seth Jones gör minst 1 poäng: Ja och klickas till högst odds hos NordicBet, 1.70!