Speltips

Lördagens speltips kommer från den tidiga kvartsfinal mötet mellan Marocko – Portugal. Det är ett försvarsstarkt Marocko mot anfallsglada Portugal som ska göra upp mot varandra här. Med den korta faciten i handen att Marocko har visat upp ett starkt försvar under turneringens gång och ett Portugal som tågat på framåt i sina matcher och älskar att spela kantspel, inlägg och flera avslut är valet ganska givet vad jag lirar på i mötet. Vi spelar Över 4.5 hörnor för Portugal till 1.60 hos Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av bonusen

 

 

Matchen

Det är två lag som imponerat på två olika sätt under VM. Marocko med sitt fina defensiva fotboll där man senast i åttondelsfinalen mot Spanien höll nollan och vann på ett straffavgörande. Superstjärnan Achraf Hakimi fick kliva fram och avgöra matchen för sitt Marocko. Innan mötet mot Spanien imponera man även med sitt försvar och har bara släppt in ett mål under hela turneringen. Man har varit ett av VM’s bästa lag på att försvara sig. Det lär nog bli en svår nöt att knäcka även för ett offensivt Portugal som kommer att styra matchen på lördag.

Ett Portugal som istället imponerat offensivt där man i sin åttondelsmatch vann mot Schweiz med hockeysiffror 6-1. Benfica talangen Goncalo Ramos fick chansen från start istället för Ronaldo och det blev en succé i mötet där han gjorde 3 mål. Frågan är nu inför Marocko om Ronaldo ens får chansen efter supertalangens uppvisning?